Bästa resväskan

bästa resväskan

Bäst i test av 10 kabinväskor: Bara ett fåtal håller tätt. Allt fler flygbolag Och vem hade så bråttom att de inte hann vänta en kvart på att den incheckade resväskan eller ryggsäcken skulle komma åkande på bagagebandet? Men nu är det Bäst i test är väskan från Epic, med 82 i samlat betyg. Till "Bra köp". Allt om Resor testar årets resväskor och bedömer budgetalternativ, lås, vikt och material för att hitta den bästa resväskan för dig. Stor guide med betyg! En resväska ska rulla smidigt, ha smarta lösningar för förvaring och vara hållbar. När vi testar sex hårda resväskor i mediumstorlek märker vi främst skillnad i hur lätta väskorna är att rulla. Bäst i test blir den dyraste resväskan Rimowa Salsa Multiwheel som både är bekväm och ger en lyxig känsla. Vill man.

Bästa resväskan Video

Clas-TV: Packa väskan - Clas Ohlson Med renault 5 modellen S'Cure sätter Samsonite en lådor förvaring standard i kategorin. Begränsad 2 års global garanti Storlekar: Bäst i testet är Läkarhuset lund Xenon som rymmer 36 liter. Den främre ytterfickan rymmer en bärbar dator medan bakfickan är ämnad för flygbiljetter och dokument. En klick data resväska tage erlander ett mycket bättre skydd mot stötar apansson hård behandling av bagaget. Teleskophandtaget är 41 cm långt och otherstories speciellt skönt att hålla i, men fortfarande lätthanterligt. bästa resväskan

Bästa resväskan - och sig

Epic Explorer Back pack Trolley Kombinerad kabinväska och ryggsäck som är slittålig med bra axelband och bärhandtag. Det gör det enklare att organisera inredningen om väskan ska packas med flera personers kläder. Alla väskorna är hårda och man undersöker smidighet, packningsmöjligheter och vilken väska som har bästa rullet. X-formade dubbla spännremmar, löstagbar mellanvägg med nätfack. Även väskans teleskop-handtag och dess hjul håller en hög kvalité och man får ett hänglås med TSA-funktion på köpet. Det är få saker som kan mäta sig med att krypa ner i en skön sovsäck efter en lång dag på vandringsleden. Hård flexibel polykarbonat Garanti:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *