Grattis mamma

grattis mamma

Grattis på födelsedagen Mamma. 28 augusti / Vardagsglädje · 7 kommentarer. Du lämnade Brasilien för Sverige , samma år som min man föddes. Du kom hit och hade en tuff start. Du hade oturen att träffa en mycket märklig man. Men tack vare att du kom hit så fick jag dig som mamma och vi fick börja ett liv i. Tack för att vi ha världens bästa mamma, vi älskar dig! /Anna, Tom, Mikael, Maria. Fina, varma och starka mamma, Britt-Inger Larsson. Du betyder så mycket för oss, vi älskar dig! Stora kramar till dig på mors dag /Nina och Elin. Grattis på mors dag, Agneta Lundberg! Önskar Tommi och Susann. Grattis på. Har du en hälsning till din mamma? Mejla oss så publicerar vi den här! Gratulationerna: Grattis på mors dag älskade mamma! Tack för att Du finns. Love Cecilia. Grattis på morsdag! Tack för att du är världens bästa mamma och allt du gör för oss. Per,Lena,Max och Ola. Grattis min underbara mamma på.

Grattis mamma - Kommer Det

Grattis på mors dag världens bästa och finaste mamma! Världens bästa mamma, Anitha Kassman. Ingen är som dig, massa kramar  Michaela, Nathalie och Nova. Grattis Maj-Britt F i Bohus, du é bäst. Världens bästa mamma Eva , alltid är och kommer alltid vara. Grattis på morsdag vi älskar dig. Din välartade son Johan.

Grattis mamma Video

Grattis Mamma! Grattis på mors dag mamma! Världens bästa mamma, Anitha Kassman. Grattis på mors dag till Hjördis Lundberg i Petiknäs! Älskar dig världens bästa mamma sporadiskt mormor, Ing-marikram från Linda, Mikko och Melker. Du är bara bäst! Hoppas du får en magisk dag med mycket uppvaktning!

Grattis mamma - meddelade

Tack för att du finns och alltid ställer upp för oss! Jag älskar dig, efter allt vi har gått igenom har du alltid funnits där. Tack för att du finns och alltid stöttar mig i allt! Grattis Mamsen Tack för att du alltid finns till hands i vått o torrt! Det finns inga ord som någonsin kan förklara min kärlek och tacksamhet jag har till dig. Hyvää äitienpäivää , kram Roni och Sari! grattis mamma

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *