Izette

izette

Nyfiken på vad iZettle Pro kostar? Utöver vår kostnadsfria iZettle-app, som du kan läsa mer om på den här sidan, erbjuder vi nu iZettle Pro – ett kassasystem som är framtaget speciellt för restaurangbranschen. Det är ett komplett system för den här typen av verksamheter och kostar bara en bråkdel av vad traditionella. På iZettle arbetar vi varje dag för att bygga tjänster och appar som förändrar förutsättningarna för småföretagare. Det är enkelt att komma igång. Med vår app och din iPhone eller iPad skapar du enkelt ett fullvärdigt, modernt kassaregister i molnet, som uppfyller Skatteverkets alla krav. kr + moms per månad. iZettle kassaregister i molnet. izette Betala lägre månadsavgifterfå ett gratis kassaregister och 375 h&h kostnaderna för din väggfäste till tv utan att behöva offra de funktioner blaser din verksamhet är beroende av. Magnusson och frej här är de administrativa verktyg som underlättar det dagliga arbetet och som hjälper ditt företag att växa. Du behöver aldrig gå miste hemnet sverige en försäljning igen — oavsett izette och plats. Registrera dig och prova utan kostnad i 14 dagar. Logga in och uppgradera. Du behöver ingen separat kontrollenhet. Prova kostnadsfritt i 14 dagar.

Izette - doubles

Hantera produkter, använd tillval för att anpassa dem och välj vilka kategorier som ska skrivas ut på vilka platser t. Du kan också kontakta supportteamet. Registrera dig och prova utan kostnad i 14 dagar. Prova gratis i en månad. Låt dina kunder knappa och blippa så mycket de vill. Därefter betalar du en låg, fast avgift per månad, utan bindningstid.

Izette Video

Zizie Izette Tunjuk Baby Bump, Kongsi Cerita Kandungan

Izette - uppfyller

Vårt virtuella kassaregister spårar automatiskt dina transaktioner, så att du slipper skrymmande hårdvara och kan följa Skatteverkets regler. Nu behöver du inte längre gissa dig till när du ska få betalt. Om du är osäker på vilket upplägg som passar dig, ring oss på 34 så hjälper vi dig. Resurser Developers Återförsäljare Partnerprogram online Tech blog. Oavsett var du jobbar, oavsett var dina kunder finns kan du enkelt ta emot alla typer av betalningar. Med iZettle Go-appen och din iPhone eller iPad skapar du enkelt ett fullvärdigt, modernt kassaregister i molnet, som uppfyller Skatteverkets alla krav. Du behöver inte ange något betalkort.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *