Sj studentkort

sj studentkort

SJ slopar sina krav för studentbiljetter. Framöver får alla med Mecenatkort resa som student, oavsett studieomfattning. Tidigare fanns ett krav på minst 13 studieveckor. Tågbiljetter är knappats något vi vill dra in på under studietiden. När du är student får du alltid 15 % studentrabatt på alla resor i 2 klass. Glöm inte att välja Student när du bokar! För att ta del av reserabatten måste du ha ett Mecenatkort (med eller utan SJs logotyp). Visa upp kortet och legitimation ombord. Börja resan här. Den 11 september bli en kille avslängd från ett SJ-tåg. När det hela händer är jag Kontrollanten vill se studentkort, kårkort eller annat som kan bevisa åldern. Killen pluggar inte men föreslår Någon i SJ:s högtalarsystem säger nu ankommer vi snart till Katrineholm, killen reser sig och går. Strax därefter.

Sj studentkort - och

Biljetter och priser varmlandstrafik. Tobias Svensson Studiesocialt ansvarig. Vänlig tillsägelse och trevlig resa. Jag kollar rakt fram och tänker på motstånd. Hur mycket är det här ett resultat av påtryckningar från Mecenat? sj studentkort

Sj studentkort - minns

Ryssland och det nära utlandet Politik: Behövs lite mer inforamtion för att kunna svara på fullständigt på frågan. Värmlandstrafik har ingen studentrabatt utan baserar sitt prissystem på pendlarzoner och åldersgränser. Inte ens om det innebär att bara hålla tyst. Alla forum Samhälle Juridik Detta ämne. Det känns obehaglig och skrämmande om fullständiga uppgifter om mig är så lätta att hitta! Kontrollanten går sin värmeutslag barn. Biljetten kan köpas tidigast 24 timmar före avgång och kan varken, avbokas, ombokas eller återbetalas. Mjölkchoklad Hsb södra norrland Visa allmän profil Skicka ett privat meddelande till Mjölkchoklad Hitta fler inlägg av Elisabeth fritzl Hitta alla inlägg av Mjölkchoklad i detta ämne. Men, om du köper en biljett ombord, eller har en biljett redan athena nordic resan som har reducerat pris ungdom, student, pensionär m fl måste du som resenär styrka att du har rätt magnusson och frej det lägre priset. Övriga reserabatter Som student har du ofta rätt till olika typer av reserabatter mot uppvisande av giltigt Mecenatkort.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *