Torrents time

torrents time

TorrenTV är en tjänst som påminner lite om Popcorn Time, en tjänst som streamar torrents direkt till din dator, telefon eller annat. Den stora skillnaden mellan TorrenTV och Popcorn Time är dock att man streamar torrents man har hittat på andra ställ. I början av februari återuppstod plötsligt webbversionen av den illegala streamingtjänsten Popcorn Time, piraternas Netflix som den ibland kallas. Bakom kulisserna fanns ett nytt plugin som spelade upp videor från torrentfiler, rakt in i webbläsaren. Verktyget heter Torrents-Time och har på kort tid hunnit. Hollywood-bolag tänker fakturera användare av Popcorn Time som visar filmer gratis. Men en docent i upphovsrätt sågar Det spelar ingen roll om den streamas via torrents heller", säger Sanna Wolk, som även har grundat ett immaterialrättsinstitut vid Uppsala universitet. Enligt EU-lagarna som styr det.

Torrents time - helg sger

Indice About Advertise Archives Contact. Utvecklarna berättade Venture förra veckan att Safari stöd testas för närvarande och bör anlända inom några veckor. NordicHardware storsatsar på community och sociala medier — Välkomna! Om du har den på din sajt, ta bort den. Resultatet är att torrentsajter enkelt förvandlas till gigantiska, illegala Netflix-kopior.

Torrents time - skylt varnar

Sanna Wolk har visserligen förståelse för att filmbolagen agerar eftersom man riskerar att tappa intäkter, men ställer sig ändå frågande till om agerandet inte skadar filmbolagen mer än vad det gör nytta i det långa loppet. Du kan tvingas till olaglig nedladdning utan att du vet om det 2. Från noll till en miljard på fem år - så här gick det till. Ursprungligen postat av lbl. Visa ämnen Visa inlägg. torrents time

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *