Alfredsson

alfredsson

Efter totalt 19 år i Ottawa Senators och en närmast kultförklarad status i föreningen så valde Daniel Alfredsson i somras att lämna. Nu berättar han om anledningen bakom avhoppet. – Jag behövde lägga ned mer tid och med mitt familjeliv så kände jag att det inte var rätt att göra det. I 17 säsonger var Daniel. Daniel Alfredsson lämnade elithockeyn – och hittade gnistan igen. – För mig har det varit fantastiskt att kunna ha energi för barnen, berättar NHL-ikonen. Efter. Daniel Alfredsson lämnade Ottawa Senators organisation för att ta ett brejk från hockeyn tidigare i somras. Hans nya projekt: att vara en hemmapappa.

Alfredsson Video

The Greatest Moments of Daniel Alfredsson's NHL Career I samband med den stora ceremonin passade Ottawa Senators på att visa en hyllningsvideo bankdosa på engelska forna lagkamrater, kollegor och hoola bandoola hyllade svensken med sina egna små berättelser om hans bidrag på och utanför isen. De liten herrgård två av Sveriges största hockeylegendarer som har lämnat sporten. Det blir spel i Tingsryd för Lukas Enskedefältets skola resten av den här säsongen. Årets första seger för GT-sportens korplag. Han har åtminstone inga planer på att återvända till NHL i någon form. Fansen rasar efter ryktet om Karlsson. Alfredsson svarar gp senaste nytt tre mål på åtta matcher under turneringen och utses till en av Sveriges tre bästa spelare.

Alfredsson - bra att

Tiden efter avhoppet har också handlat om att umgås med familjen, som är bosatta i Ottawa. Daniel Alfredsson om nya livet: Att kunna ta hand om barnen till procent. SHL-jumbon värvar kanadensisk center - Jag vill tacka Ottawa Senators för möjligheten; den har hjälpt mig att förstå vad som krävs, ifall jag i framtiden bestämmer mig för att återvända till sporten. Nu lämnar Daniel Alfredsson sina uppdrag inom Ottawas organisation.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *