Gudmundstjärn

gudmundstjärn

Djupt in i den norrländska skogen ligger Gudmundstjärn. Skogshemmanet med anor från talet. Gudmundstjärn är ett välbevarat skogsjordbruk. Här hittar du en vacker gårdsmiljö med boningshus, ladugård, bagarstuga, spånhyvel, smedja och vattensåg. Gudmundstjärn är ett bondhemman i Indal, cirka 35 km nordväst om Sundsvall. De första byggnaderna byggdes i slutet av talet. Hemmanet är sedan är byggnadsminnesförklarat och naturreservat. Gudmundstjärn är ett populärt utflyktsmål där det finns mycket att titta på, då allt har bevarats som det såg ut när det. Kartor över Sverige. Upptäck lokala företag, sök efter vänner och familj samt kolla tomtgränser, historiska flygfoton, cykelvägar m.m.

Gudmundstjärn - analys

Fem generationer i rakt nedstigande led bodde här och för varje ny generation tillkom ett antal nya hus för olika ändamål. Augustimorgondis över tjärnen Gudmundstjärn är ett populärt utflyktsmål där det finns mycket att titta på, då allt har bevarats som det såg ut när det beboddes av en storfamilj. Gudmundstjärn är ett välbevarat skogsjordbruk. Om området Ett skogshemman från självhushållens tid Gudmundstjärn var ett av de sista riktiga självhushållen i vårt land där nästan allt som behövdes för överlevnaden producerades på gården. Gratis visningar av området av Sundsvalls Museum, dagligen under sommaren. gudmundstjärn

Gudmundstjärn Video

Moslid i Vinje - Der ingen skulle tru at nokon kunne bu [ Part One ] Regnig allison parker nude och ett tomt hitta.sre, kontrast mot gårdagens folkmyller kring stången. Helger stängt förutom Midsommar som smashing traditionsenligt med musik och lekar. Fagning av aspsly och räfsning av asplöv för att fältgentianan ska trivas,                            Slåtter, Anders Sundqvist med sin häst, gudmundstjärn Den jade thirlwall gården Gudmundstjärn är från slutet av talet. Merparten har tidigare gallrats eller genomhuggits och i sydöstra delen finns ullticka på enstaka granlågor.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *