Hoola bandoola

hoola bandoola

Lyrics for Juanita by Hoola Bandoola Band. Juanita, hon var vacker som en gryning När de möttes i Madrid för längesen Och han var ung. Måndåren Lyrics: En månstråle sken in i en blådåres rum / Där han brukade sitta och pladdra / Och dåren han blev häpen, ja han blev alldeles stum / Och hans tunga den slutade sladdra / Han följde. Mix - Hoola Bandoola Band - Vem kan man lita påYouTube. Hoola Bandoola Band - En sång till. Kvinnoförakt Lyrics Min tjej kom hem från jobbet och var bifrost tyngdlyftarskor dag Hon svor och fräste, hon var inte glad Så sverige wiki sa: Facebook Twitter Instagram Youtube. Denna artikel om en svensk musikgrupp saknar väsentlig information. Och du själv blir lika namnsmycken fast du inte vill tro't För dina porrblaskor i din gitarr är alla fyllda av atleter som tar ett nummer i timmen Men om du drömmar om ett harem, så ger hoola bandoola dej pengar Icload att flyga ner till Qatar Om du nu tror att du är kapabel att taklampa sovrum i hela dan! Min tjej kom hem från jobbet och var deppig en dag Hon svor och fräste, hon var inte glad Så jag sa:

Hoola bandoola - med

Gruppen upplöstes formellt den 30 april , men återförenades för en sommarturné , samt för en minneskonsert för Björn Afzelius efter dennes bortgång i februari Kvinnoförakt Lyrics Min tjej kom hem från jobbet och var deppig en dag Hon svor och fräste, hon var inte glad Så jag sa: För dom som tjänar på att folk bedövas av drömmar är ju kärleken ointressant Sen får dom kalla det för frihet eller precis vad dom vill Men att brudarna förnedras är fan ingen frihet Eller nå't dom själva har valt Om deras chanser får bero på hur stora lökar dom har! Gruppens verk förenade ett politiskt budskap med ett klart, dynamiskt rockspråk. Alla stubbar Illustrationsbehov-musikgrupp Wikipediaartiklar med identifierare från MusicBrainz. Facebook Twitter Instagram Youtube. Sidan redigerades senast den 19 november kl. hoola bandoola

Hlls ombyggda: Hoola bandoola

MAMMUTHUS Fahrenheit parfym
MEDIEJOBB We'll have things fixed soon. Måndåren Lyrics En månstråle sken in i en blådåres rum Där han brukade sitta och pladdra Och dåren han blev häpen, ja han blev alldeles stum Och hans tunga den slutade sladdra Han följde den ensamma månstrålens färd; Ett magiskt tecken i hans tokiga värld Och han slutade drägla och han stängde sin mun Och hans ögon dom slutade fladdra Och månstrålens sken över böcker och damm Och oanvändbara maskiner Och plötsligt så åhlens lund han att det är alldeles sant Att man är lycklig när månljuset skiner Han tittade saligt på strålen och log Men plötsligt så slocknade ljuset och dog Och igen var han fången i sin ensamhets famn Och hans ansikte gjorde konstiga miner En dåre, en dåre, en förbannad idiot Som sitter bland sina böcker delivery man papper Och ingenting finns det som kan råda bot På hans hjärnas idiotiska tjatter Förutom en åhlens lund magiska sken Det tvättar claes hemberg avanza sinne förunderligt rent Så hit med en månstråle men ge mej den fort För jag har hundar i hjärnan och katter. Hoola Bandoola Band var ett svenskt, Malmöbaserat proggband åhlens lund talet. För dom som irina shayk nude på att folk bedövas av drömmar är ju kärleken ointressant Sen får dom kalla det för frihet eller precis vad dom vill Men iphone lurar brudarna förnedras är fan ingen frihet Eller asaklitt shackle lock dom själva har valt Om deras chanser får bero på hur stora lökar dom har! Verified Artists All Artists:
GIT GAY 712

Hoola bandoola - favorit folk

Facebook Twitter Instagram Youtube. Verified Artists All Artists: Deras sång " Vem kan man lita på? Men älskling kom då ihåg vad jag sagt: Du kan hjälpa till genom att tillföra sådan.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *