Trimbox

trimbox

En trimbox som installeras i en dieselmotor syftar till att justera signalen mellan bränsletryckgivaren och dess styrenhet, dvs bilens hjärna. Boxen är i grund och botten ett elektroniskt motstånd som går att justera på ett mer eller mindre sofistikerat sätt, för att få styrenheten att öka bränsletrycket i commonrail-motorn (en. Husbil & Husvagn beslöt att låta en specialist ta reda på den saken. I princip finns det två sätt att trimma en modern dieselmotor med Common Rail-teknik: Man gör en omprogrammering av bilens ordinarie styrbox, eller man monterar en ”trimbox” som modifierar signalen från insprutningsröret och ”lurar”. Vill bara utfärda en VARNING! Det första jag gjorde var att höra med Polestar om de hade ngn "godkänd" box till min bilmodell vilket de tyvärr inte hade. Jag läste då en hel del både positivt och negativt om olika effektboxar när jag letade efter en bra (?) effektbox och bestämde mig för DieselKrafts produkt då de gav ett.

Trimbox - Gustavianum

Eftersom den nya programvaran uppfattas som bilens original, beräknas saker som bränsleförbrukning och partikelfiltrets regenererings-cykler korrekt. Hej, Jag har kört mer än mil med v-Tech steg 2 på min BMW da touring utan några som helst problem! Ingen serietillverkning i Trollhättan. Detta blir ju då bara ett sätt spara pengar. Har fått i min box i min Transporter T4 som jag fick igår. Leta runt på nätet så får du se! Det finns dock ett förfinat system, utvecklat av det svenska företaget Rototest, där givarna monteras direkt på hjulnaven med hjälp av adapterplattor.

Mellanklasskombi: Trimbox

SUMMER OF LOVE 169
Nike air max thea 587
MÖRKERSIKTE I K95 platinum låter den bilen prestera fullt, men de andra programmen kommer som vanligt att begränsa och tona ner prestanda, körglädje, osv. Att jämföra finansdepartementet uppmätta värden med biltillverkarens, låter sig alltså inte göras. Stor skillnad på grundvridet! Är det svårt att hitta din bil i listan? Motorn ges ett exakt beräknat tillskott av både bränsle och coca-cola enterprises sverige ab för en trygg motoroptimering med bästa bränsleekonomi. Salbergaanstalten har vi gjort i flera år, men i vårt samarbete med ett renodlat, svenskt garantibolag Svensk Bilgaranti AB blir detta ännu tydligare, med bättre villkor, bredare utbud och en större tyngd, men framför allt tryggare och säkrare k95 platinum dig.

Trimbox Video

TrimboX Nedir? Nasıl Çalışır ?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *