Vandringsstavar

vandringsstavar

Ett vanligt misstag bland mindre erfarna fjällvandrare är att inte ta med vandringsstavar. Att gå med stavar skonar knän nerför, ger extra kraft uppför och extra fart under plattare partier (om så önskas). Med. Naturkompaniet - Gör vardagen till ett äventyr. ✓Expert på allt från sovsäckar till tält och kängor. ✓Köp online eller i någon av våra 32 friluftsbutiker. test av vandringsstavar Hur väljer man de bästa vandringsstavarna? För 10 år sedan var det knappast någon som använde vandringsstavar. Nu är det ovanligt att se någon på ett övernattningsäventyr utan dem och många dagsvandrare använder dem också. Läs vidare för att ta del av vår jämförelse av de bästa stavarna!

Vandringsstavar Video

CLIMBING MT. FUJI vandringsstavar Fri frakt över Kr Fria byten Prisgaranti 30 dagars öppet köp Vandringsstavar på dina villkor. Gipron Approach Telescopic. Oavsett om du går uppför, utför eller på platt mark. Silva Ullared shopping priser Pole Telescopic. Men för brazzers stream extra sektion minskar stabiliteten och hållbarheten något.

Vandringsstavar - (70 Sidor)

Dessa fällbara stavar är några av de lättaste och mest kompakta modeller där ute, men de är inte alls lika hållbara som de flesta två eller tredelade teleskopstavarna. Den är justerbar, har handtag med dubbla grepp och en tredelad konstruktion som ger en mycket liten packvolym. Den har skydd du kan sätt på spetsen om du ska gå på asfalt. En sak att ta hänsyn till om vandringsstavens vikt är att i jämförelse med större objekt som ryggsäckar eller tält, verkar det inte vara så stor skillnad mellan olika stavars vikt. Det här är en lättviktare på endast gram. En invändig kevlar gör att staven hålls ihop även när den är isärplockad.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *