Blocketjobb

blocketjobb

Blocket Jobb och StepStone är jobbsajterna som tillsammans hjälper företag och organisationer inom alla branscher att rekrytera rätt medarbetare till rätt jobb, oavsett om det rör sig om en förskolelärare, ingenjör, ekonom eller chef. Här på LinkedIn uppdaterar vi kontinuerligt om nyheter inom rekrytering och arbetsmarknad. Blockets nya app - för jobbsökare! I denna app för jobbsökare kan du: Lista och söka bland tusentals jobb - Söka efter jobb via jobbtitel, bransch, företag eller sökord - Söka efter jobb via kommun, län eller område - Filtrera jobb via anställningsform, kategori, yrkesområde eller populära filter - Se din sökhistorik - Sortera. Blocket Jobb är Sveriges nya mötesplats för arbetsgivare och arbetssökande. Hitta ditt nästa jobb bland tusentals lediga jobb i Sverige och i Norge.

Blocketjobb - grund dessa

Vi som jobbar på Blocket är ett engagerat och familjärt gäng som Vår husmor bjuder oss på sin fantastiska fruktsallad och vi har en massös som ger oss massage på arbetstid. Är du en tävlingsmänniska som drivs av utmaningar och som vill ingå i Tack vare begagnathandeln på Blocket sparar svenskarna nästan en miljon ton växthusgaser varje år. För många är Blocket det bästa som finns! Hos oss får du vardagspusslet att gå ihop. Arbetsplats och kultur Vi är ett techbolag i grunden som erbjuder en innovativ och avslappnad miljö där fokus ligger på att du ska känna dig som hemma.

Blocketjobb - getting

Ange din ort eller ditt postnummer i sökrutan "var" för att visa resultat i ditt område. De bästa kollegorna På Blocket är vi schyssta och bryr oss om varandra. Vi firar, peppar och fikar massor. Schibsted Media Group Vi är ett techbolag i grunden som erbjuder en innovativ och avslappnad miljö där fokus ligger på att du ska känna dig som hemma. blocketjobb

Blocketjobb Video

Reklamfilm Blocket Jobb 2014 (30 sek)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *