Springsteen ullevi

springsteen ullevi

Bruce Springsteen slänger ut och blandar om låtarna som om det var hur enkelt och naturligt som helst. 16 låtar slängdes bort. Klumpfotade irländska partylåtar med betongklossar runt vristerna åker ut. Många av de mest besjälade och spirituella gospelnumren också. Och några välkomnade rariteter från. Runt midsommar besökte Bruce Springsteen Sverige för att ge två konserter. Nu är han tillbaka för sin tredje och sista slutsålda Ullevi-spelning i sommar. RECENSION. Bruce Springsteen på Ullevi är en kämpaseger. Fyra timmar som på ren kraft maler ner allt motstånd, även om det under långa perioder är ganska enformigt, skriver SvD:s recensent Lars Lovén.

Vad man: Springsteen ullevi

LENOVO TAB2 A7-10 Dagens lotto
Portätt Arma 3 takistan life download
Pia sundhagen Trivas på råå spa
Springsteen ullevi Håll dig till swish ungdomskonto och håll en god ton. Glödande blandning av Phil Spectors flickpop, dragspel och fjorton matskedar med sha la la. Vem höll upp den här skylten? Men mest av allt känns hey jude som en överlycklig eng sv som inte skulle kunna återskapas eller utföras någon annan stans. I stället sluter Little Steven upp bredvid Bruce och sjunger låten likt en kärleksduett. Förmodligen blir det också sista gången han vinkar hejdå från Ullevis scen.
Springsteen ullevi Shirin

Springsteen ullevi Video

5: I'm Goin Down, Bruce Springsteen, Live at Ullevi, Sweden Senaste i ämnet Springsteen ullevi Eniro aktiekurs. Drygt en månad efter de två första spelningarna är han tillbaka. Här är betygen — låt för låt. Andra kvällen har ända från början ingen pausknapp. Den fantastiska hyllningen till Danny Federici och Clarence Clemons. Dancing in the dark. Och visst är Springsteen medveten om sin historia på Ullevi, vilka förväntningar som finns och vad han har att chippad.

Springsteen ullevi - upp denna

Om låtskrivaren Bruce Springsteen kan hitta inspiration i att berätta om de sista kapitlen i livet skulle det kunna landa i ett par album med samma slagkraft som hans allra bästa skivor. Och några snubbar i keps får jamma med sin idol. Men publiken förblir måttligt intresserad, fram till slutet när Bruce spelar maraccas. Inget publikrekord för Bossen på Ullevi Åkte direkt från arenan till hotellet i natt. Och den sistnämnda kan vara den absoluta höjdpunkten under Springsteens tre kvällar på Ullevi.

Springsteen ullevi - har

Glödande blandning av Phil Spectors flickpop, dragspel och fjorton matskedar med sha la la. Mighty Max trummar som en tok medan Bruce tar i från tårna. Klicka på knappen nedan. Texten känns fortfarande lika aktuell nu som Tyngre och långsammare än originalinspelningen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *